Nya spelare får 300 free spins hos LeoVegas ENDAST IDAG!

Idag 25 juli får alla som registrerar sej hos LeoVegas hela 300 free spins. Idag lägger dom alltså på 100 extra free spins mot ordinarie erbjudande. Detta gäller endast nya spelare och du får endast ha ett spelkonto hos LeoVegas!

300 free spins

20 free spins direkt Totalt 300 free spins

Direkt när du registrerar ditt spelkonto hos LeoVegas så får du 20 free spins, det är alltså inget krav på insättning. När du sedan gör dina fyra första insättningar så får du bonus på alla dom, du kan få upp till otroliga 7000 kronor i insättningsbonusar när du är ny, se nedan:

  • 1:a insättningen ger dej 200% bonus upp till 500 kronor + 280 free spins
  • 2:a insättningen ger dej 50% bonus upp till 1500 kronor
  • 3:e insättningen ger dej 50% bonus upp till 2000 kronor
  • 4:e insättningen ger dej 25% bonus upp till 3000 kronor
  • Total maxbonus = 7000 kronor

När du har gjort din första insättning så får du alltså ytterligare 280 free spins vilket ger dej totalt 300 free spins. Det är otroligt många free spins där du kan vinna en bra slant om du har turen på din sida!

sommarfest

Sommarfest hos LeoVegas pågår

Hos LeoVegas pågår det en fantastisk sommarfest där en lycklig vinnare går hem med 50 000 kronor i kontanter. Dessutom lottas flera iPhone 5s i guld ut plus en massa extra tröstpriser i form av free spins, bonusar och mycket annat.

Det enda du behöver göra är att spela på den otroligt populära spelautomaten Starburst. För varje krona du satsar på Starburst under kampanjperioden så får du en lott. Du kan samla hur många lotter du vill det finns ingen övre gräns.

Eftersom detta är ett lotteri så har alla samma chans att vinna, vilket vi tycker är riktigt trevligt. Det enda som skiljer är vinnaren av första priset 50 000 kronor, det är den spelare som har samlat på sej flest lotter, i övrigt är det slumpvis dragning av vinnarna av iPhone 5s och tröstpriserna.

Denna kampanjen gäller endast för spelare bosatta i Sverige. Kampanjperioden gäller från den 21 juli till och med den 14 augusti klockan 23:59. iPhone 5s lottas ut en gång i veckan och alla som omsatt minst en krona på Starburst är med i dragningen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *