Svenska mästerskapet i Black Jack hos LeoVegas Vinn resa till Malta

Svenska mästerskapet i Black Jack kommer mellan den 23-29 maj 2014 att arrangeras hos LeoVegas. Vinstchansen är lika stor för alla och priset är en fantastisk resa till sköna Malta. Inkluderat i priset är flyg, boende och middag till ett totalt värde på hela 25 000 kronor.

Men det är inte allt! Du får även vara med och spela på finalbordet på Malta där prispotten är 100 000 kronor och med ett 1:a pris på 50 000 kronor!

svenska mästerskapet i black jack

Svenska mästerskapet i Black Jack fungerar enligt följande:

Du kan tävla mellan den 23-29 maj och en biljett delas ut varje dag, i sju dagar. Spelaren som har den högsta nettovinsten på Black Jack hos LeoVegas, och under en 24-timmars period mellan kl. 00:00-23:59, vinner dagens paket till final på Malta. Alla Black Jackspel hos LeoVegas räknas in i tävlingen vilket innebär att alla har lika stor chans att vinna en biljett till Malta-finalen. Kan det bli bättre?

Prispaket (värde 25 000kr) till 7 spelare hos LeoVegas:

  • Flyg tur och retur för dej och en vän
  • Boende tre nätter på 5-stjärnigt hotell
  • iPad, middag, transport
  • Samt inköp till finalbordet (värde 14 500 kronor )

Final på Malta i Svenska mästerskapet i Black Jack går till så här:

Du kommer att spela på Maltas Casino Portomaso, finalbordet den 28 juni. Det Black Jack spel som spelas där är ”Elimination Blackjack” och alla spelare får börja med samma antal marker. Spelet är sedan upplagt i olika rundor, med ett förutbestämt antal händer som måste spelas. En spelare i varje runda åker ut, nämligen den som har minst marker kvar. Till slut återstår det bara en vinnare!

Priser i finalen

  • 1:a pris – 50.000 kronor
  • 2:a pris – 30.000 kronor
  • 3:a pris – 20.000 kronor

Villkor för Svenska mästerskapet i Black Jack

Endast du som är svensk medborgare kan delta i tävlingen. En vinnare per dag under sju dagar kan vinna. Du kan inte byta ut priset mot kontanter eller liknande. Denna kampanj varar mellan den 23-29 maj 2014.

Välkomstbonus LeoVegas

Du kan registrera dej redan idag hos LeoVegas och ta del av både välkomstbonus och vara med i BlackJack-tävlingen. Först registrerar du dej och sedan tar du emot den generösa väkomstbonusen. Du får insättningsbonus på dina 4 första insättningar, totalt kan du få 7000 kronor i bonus.

Du får även 200 freespins på populära Starburst när du gjort din första insättning. Dina 200 free spins är fördelade på 20 free spins per dag, under 10 dagar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *