Vinn VIP biljetter till en av de största musikfestivalerna

Vinn vip biljetter– Hos Mr Green går kampanjerna på högvarv. Och nu har du chans att vinna VIP biljetter till en av de absolut största musikfestivalerna i Storbritannien, värde hela 65.000 kronor. Samla lotter och dragningen sker slumpmässigt, alla har alltså samma chans att vinna. Denna kampanjen har Mr Green i samarbete med NetEnt och kampanjen är exklusiv för just Mr Green!

Ny hos Mr Green? Då har du 40 freespins som du får när du registrerar ditt spelkonto, ingen insättning krävs. När du gör din första insättning får du ytterligare 100 freespins + 3500kr i bonusar på dina fyra första insättningar.

vinn vip biljetter

Vinn VIP biljetter – så här funkar det

Du ska spela på NetEnts senaste slot, Jimi Hendirx mellan den 21 april och den 17 maj. För varje 20 snurr du spelar på denna slot så får du en lott till dragningen. Du kan samla på dej obegränsat med lotter och dragningen sker den 18 maj 2016. Du kommer att vara iväg mellan den 9 och 12 juni och priset är för två personen, dej och en vän.

Vinstpaketet innehåller detta:

  • Flyg tur och retur för två från en flygplats i Europa till London
  • Privat transport till och från flygplats
  • 2 nätter på fyrstjärniga hotellet Doubletree by Hilton, London
  • Bussresa till festivalen, inklusive returbiljetter för färjan
  • 2x VIP-biljetter till festivalen under helgen 9-12 juni, 2016
  • 3 nätter i en lyxig tipi med sängar och möbler
  • 2 500 kr i fickpengar
    Totalt värde hela 65.000kr

Mr Green vill ha kontakt med vinnaren inom 72 timmar efter kampanjen är slut. Så kolla upp så du har rätt kontaktuppgifter på ditt spelkonto så dom kan få tag på dej om du är den lyckliga vinnaren. Kampanjen pågår från den 21 april till den 17 maj klockan 23:59.

Andra kampanjer som pågår hos Mr Green just nu

Fram till den 31 maj får alla nya spelare 20 extra freespins i välkomstbonusen. Dessutom är det Garden Party och det innebär 21 dagar av freespins. Fram till den 8 maj så ska det även delas ut 150.000kr i pengapriser. Så det händer en hel del hos gentlemannen Mr Green just nu så missa inte det!!

Vi önskar dej lycka till i lotteriet och i spelen!
Hälsningar Svea!