Dubbla jackpottvinster på Mega Fortune Dreams hos Betsson

Som du nog vet så har Mega Fortune Dreams ersatt Mega Fortune hos Betsson. Betsson dubblar alla vinster på Rapid Jackpotten. Dessutom samlar du lotter och kan vinna en diamant eller om du hellre vill ha pengar får du 50 000 kronor. Denna otroliga kampanj pågår fram till den 14 augusti 2014. Nya spelare kan också vara med men först måste du hämta din välkomstbonus hos Betsson.

mega fortune dreams

Mega Fortune Dreams ger dubbla vinster

Har du inte provat nya Mega Fortune Dreams så rekommenderar vi dej att prova, det är en riktigt rolig spelautomat. Just nu har Betsson en kampanj där dom dubblar alla vinster på Rapid Jackpotten. Observera att det är endast Rapid Jackpotten som dom dubblar vinsten på.

Du måste anmäla dej innan du börjar spela på Mega Fortune Dreams och det gör du enkelt på Betssons sida. Om du vinner Rapid Jackpotten så får du vinsten direkt och den extra vinsten du vinner får du nästkommande fredag i riktiga pengar direkt in på ditt spelkonto.

Vinn en diamant värd 50 000 kronor

Varje vecka fram till den 14 augusti 2014 så lottar Betsson ut en diamant värd 50 000 kronor. Det är enkelt att delta, tänk på att du måste anmäla dej innan du börjar spela. För varje spin som du gör på Mega Fortune Dreams så får du en lott till dragningen där en vinnare vinner en glittrande diamant. Varje dragning inkluderar lotter intjänade från förra fredagen klockan 00:01 CET till torsdag klockan 23:59 CET. Om du inte vill ha diamanten så kan du få kontanter istället och du får då 50 000 kronor in på ditt spelkonto.

Om Mega Fortune Dreams

Som du nog vet så betalade Mega Fortune Dreams föregångare Mega Fortune ut den största jackpotten någonsin förra året. Just denna spelautomaten är känd över hela världen för sina uppseendeväckande jackpottar som delats ut.

Just nu har endast ett fåtal utvalda online casino förmånen att leverera Mega Fortunes Dreams till sina spelare, Betsson är en av dom. På Mega Fortune Dreams finns det skinande diamanter, free spins, re-spins och det otroligt spännande jackpotthjulet. När du får tre wild symboler så får du ett spin gratis där wild symbolerna stannar kvar, det är re-spins, riktigt trevligt.

Det finns tre jackpottar att vinna, det är Mega Jackpot, den högsta jackpotten. Major Jackpot, det är mellan jackpotten och den lägsta heter Rapid Jackpot. Även om Rapid Jackpot är den lägsta så kan den bli ganska hög och fram till den 14 augusti så dubblar Betsson denna jackpotten om du har turen att vinna den! Nedan kan du få en lite försmak på hur Mega Fortune Dreams fungerar. Vårt betyg är högt, den får 4 stjärnor av 5 möjliga.

För att delta i kampanjen ovan så måste du anmäla dej på Betssons sida. Denna kampanjen pågår från nu och fram till den 14 augusti 2014. För att samla lotter till diamantdragningen är det Mega Fortune Dreams du ska spela på.

Välkomstbonus hos Betsson

Gör din första insättning hos Betsson på 500 kronor och du får totalt 1500 kronor att spela för. Inte nog med det, när du gjort din första insättning så får du även 50 free spins på Twin Spin.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *