Gör en insättning idag och du får bonus & gratissnurr på Gonzos

Vad sägs om att få lite extra att spela för plus extra gratissnurr? Då ska du göra en insättning idag 14 december hos Vinnarum. Du får då en extra insättningsbonus, 50% upp till 2000kr och om denna insättning är på 500kr eller mer så får du även 20 gratissnurr på Gonzos Quest.Du kan utnyttja detta erbjudandet en gång idag och både på datorn och i Vinnarums mobil casino.

gratissnurr

8000kr + 200 gratissnurr till nya spelare

För dej som ännu inte är medlem hos Vinnarum men blir det idag har en generös välkomstbonus att hämta hem. Denna välkomstbonus måste du först hämta hem och därefter kan du utnyttja dagens erbjudande.

Direkt när du registrerat ditt spelkonto så får du 20 gratissnurr och du får ytterligare 180 snurr när du gör din första insättning på 200 kr eller mer. Samtliga gratissnurr får du på Starburst.

Utöver det så får du en bonus på dina fyra första insättningar och max bonus du kan hämta hem är hela 8000 kronor. Notera att du måste sätta in 200kr per insättning för att du ska kvalificera dej för välkomstbonusen i sin helhet.

I morgon blir det ett nytt erbjudande i Vinnarums julkalender 2015, missa inte det. Varje dag är det generösa och bra erbjudande. Vi önskar dej lycka till!