Hos Bertil i helgen – Schlagerkalas – 300 freespins + 500kr

Musik och schlager är både roligt och viktigt att ha i sitt liv, därför har Bertil i helgen satt ihop ett riktigt spännande musikpaket! Där finns biljetter till föreställningen ”Livet är en schlager” på Cirkus i Stockholm. Dessutom får du och din vän som du tar med dig avnjuta en riktigt god middag på Hasselbacken direkt efter, med fler folk från Bertilgänget! Nya spelare måste först hämta sin välkomstbonus sen kan du också vara med i Bertils Schlagerhelg.

Bertil

Bertil Schlagerhelg fungerar så här

För att vara med i utlottningen om ett av de sex schlagerpaket, gör så här: Spela bingo eller casino för 100kr kontant och svara RÄTT på veckans Mellofråga. Lätt som en plätt, så är du med i tävlingen. Schlagerkalaset pågår hela helgen 13-15 mars.

Det tar inte slut här! Vad sägs om 300 freespins också?

Fredag – söndag 13-15/3 är fylld med free spins! Du kan hämta 300 stycken som du kan spela med i Starbust Jack and the Beanstalk och Twin Spin. Välj hur många free spins du vill ha, så här går det till:

  1. Insättning 1: minst 250kr = 50 free spins
  2. Insättning 2: minst 350kr = 100 free spins
  3. Insättning 3: minst 450kr = 150 free spins

Ovanstående free spins erbjudande kan du utnyttja en gång per styck i helgen och i den ordning vi listat ovan.

Endast söndag – 500kr i stjärnbonus + ännu mer schlageryra!

På söndagarna kan det vara skönt att vila huvudet från all schlagermusik. Gör en insättning under söndagen och få 50% bonus upp till 500kr. Denna insättningsbonusen gäller endast söndag 15 mars.

Kvällschatten har fått schlageryra! Chattvärdarna är laddade i kvällschatten 18-22 i bingorummet Kalasbingo Special. Superfrågor har ett värde på 200kr och Juvelen är värd 400kr, melodikrysset kan ge 30kr kontant på ditt spelkonto!

Få 13 skraplotter fredagen den 13:e

Dessutom så bjuder Bertil på 13 skraplotter idag fredagen den trettonde mars, det är kanske din turdag? Hur som helst, alla som spelar för 100 kronor eller mer för kontanter, (bonuspengar gäller inte) så får du 13 skraplotter och dessa skraplotter är det som gäller: Max Win och Treasure Hunt.

Är du inte medlem hos Bertil ännu?

Alla nya spelare får 50 free spins på Jack and the Beanstalk direkt vid registrering, alltså 100% gratis. Vid din första insättning få du 232% extra i bonus! Maxbeloppet på bonusen är 700kr. Denna välkomstbonus måste du som ny spelare först hämta hem innan du kan ta del av helgens Schlager kalas och Skraplott-festen.

Lycka till och vi passar på att önska dej en trevlig helg och god tur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *