Maria turnering – Vinn en resa till ett roligt event i Stockholm

Stjärnfightern “Alexander “The Mauler” Gustafsson möter den tredjerankade amerikanen Anthony “Rumble” Johnson på Tele2 Arenan den 24 januari! Ta chansen nu, delta i tävlingen om 2 biljetter till detta spännande event i Stockholm! Det enda du behöver göra är att delta i Maria turnering som pågår 19-22 januari.

maria turnering

Maria turnering funkar så här

Välkommen till Maria och var med och tävla om 1 biljetter till UFC plus en del kontantvinster. Det enda du behöver göra är att spela på dessa roliga och populära spelautomaterna: Hit 2 Split, The Invisible Man, Blood Suckers eller Jack and the Beanstalk. Du kan givetvis spela antingen på datorn eller mobiltelefonen/surfplattan. Passa på spela om dessa två biljetter till oförglömliga event i Stockholm! Psst, vinsterna är i kontanter!

Så här ser vinsterna i Maria turnering ut!

  • 1a pris: 2 biljetter till UFC + 1000kr
  • 2a pris: 2000kr
  • 3e pris: 1000kr
  • 4e pris: 500kr
  • 5e pris: 250kr
  • 6e -10e pris: 100kr vardera

Maria turnering viktig information

Viktig information inför turneringen som kan ta dig till event i Stockholm!
– I denna turneringen gäller det att vinna mest i förhållande till din insats, dvs en spelare som satsat en femma och vinner 1kr har vunnit jämfört med den som satsar 50kr och kanske vinner 5kr.
– Spelen som nämnt ovan är de som ingår i turneringen.
- Du kan minst satsa 0.20Euro.
– Du måste spela minst 20 omgångar i följd.
– Turneringsveckan gäller från måndag den 19/1 kl: 00.01 till och med torsdagen den 22/1 kl: 23.59.
– OBS! Vinnaren kontaktas den 23 januari, om du inte bekräftat din vinst innan kl. 16.00 går priset till andrapristagaren!!
– Kontantpriser betalas ut vid slutet av turneringen.

Hämta hem din välkomstbonus

Du vet väl att Maria har högre återbetalning än någon annan svensk casino sida? Dessutom har de ett minst sagt trevligt välkomsterbjudande för dig som är ny medlem! Sammanlagt får du 150 free spins på Starbust, 20 vid registering och resterande 130 vid din första insättning. Som lite rengbågs-strössel på glassen får du dessutom 100% i bonus, upp till hela 1000kr. Så för dig som fångades av detta event i Stockholm, vad väntar du på? Frossa i välkomstbonus och möjligheten till två biljetter till Tele2 Arenan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *