Megahelg med Megabonus hos Bertil + 240 freespins!

Nu är det megahelg 24-26 april hos Bertil! Här väntar en megabonus på 1000kr, 240 freespins på Starbust och dessutom megafrågor och roliga vinster i bingochatten. Bertil vet allt hur man firar in helgen. Dessutom väntar en jackpott på 50.000kr i Kalasbingo Special och du kan vinna ett presentkort på Guldfynd med ett värde på 2000kr. Vilken helg!

Ny hos Bertil? Vad trevligt, då har du en riktigt bra välkomstbonus att hämta hem. Du får bland annat hela 100 freespins utan insättning så fort du registrerat ett spelkonto, mer om detta längre ner i texten.

megabonus

Fredag med megabonus

Du får 50% i bonus upp till 1000 kronor på en insättning fredag den 24 april! Bonusen kan du få både på datorn eller i mobilen och observera att denna insättningsbonus endast gäller på fredagen.

Hämta 240 freespins extra på Starburst

När du sätter in 500kr eller mer får du 80 freespins direkt! Detta erbjudandet gäller en gång per dag under hela helgen, fredag, lördag och söndag, vilket betyder att du kan hämta hem hela 240 freespins! Spela dina spins på datorn, surfplattan eller mobilen, vi håller tummarna för att du vinner massor av skoj!

Megavinster i Bingohallen

Megafrågan är en rolig frågesport som du kan vara med i mellan klockan 18.00 – 22.00, där kan du vinna 200kr i bingobonus! Svara rätt snabbast av alla och du är vinnaren, 6 stycken megafrågor kommer att dyka upp under helgen.

Dessutom finns det en jackpott med ett startvärde på 50.000kr, Kalasbingo Special bara väntar på den lyckliga vinnaren. Om du får din första rad inom 8 bollar vinner du även ett presentkort till ett värde av 2000kr på Guldfynd.

Registrera dej hos Bertil nu

Givetvis kan alla nya spelare vara med i Bertils Megahelg, först måste du bara ta del utav välkomsterbjudandet! Du får 100 freespins direkt efter registrering och du får dessa på Starbust. Därefter får du 300% i bonus på din första insättning, upp till 800kr och minsta insättning för att kvalificera sej till bonusen är 200 kronor.