Spela på Hot as Hades och vinn fina priser hos Mr Green

Fram till den 2:a augusti har Mr Green i samarbete med Microgaming ett lotteri där du kan vinna fina priser. Det du ska göra för att vara med i utlottningen är att spela på Hot as Hades, enkelt eller hur. Det du har chans att vinna är fina och användbara produkter från Apple.

Du som inte redan har ett spelkonto hos Mr Green kan också vara med i dragningen. Det enda du behöver göra är att registrera dig och hämta din välkomstbonus som bland annat innebär 20 freespins direkt samt ytterligare freespins och bonusar när du gjort en insättning.

vinn fina priser

 Vinn fina priser – så här gör du

För att vara med och tävla om fantastiska priser behöver du bara spela på den nya spelautomaten Hot as Hades som Microgaming nyligen har lanserat. För varje 500 kronor du spelar för så får du en lott i Hot as Hades slumpmässiga lottdragning där fantastiska priser väntar på dig. Denna kampanjen gäller fram till den 2 augusti klockan 23:59.

Fem stycken vinnare kommer att få ta del av priser som är dessa: MacBook Airs, iPhone 6s, iPad 3 Minis, Bose högtalare, spelkonsoler och en 55″ TV.

Kampanjen gäller endast för spel med riktiga pengar, alltså inga bonus pengar. Dragningen kommer att hållas på måndag den 3:e augusti och vinnarna kommer att kontaktas direkt efter dragningen av Mr Green. Ta en extra titt på ditt spelkonto så du har rätt kontaktuppgifter registrerade där.

Mr Greens välkomstbonus

Som ny kund hos Mr Green får du en generös välkomstbonus. Du får 20 free spins gratis direkt när du registrerar dig, dessa spins gäller på spelautomaten Lights. Vid din första insättning på 200 kronor eller mer får du ytterligare 100 freespins på spelautomaten Spinata Grande.

Förutom dessa freespins får du dessutom en bonus på dina fyra första insättningar, den totala bonusen som du kan få är på hela 3500 kronor. Bonusen du får är alltså;

  • Du får 20 stycken freespins gratis direkt vid registrering
  • Insättning 1 – 100% bonus upp till 1000kr + 100 free spins
  • Insättning 2 – 50% bonus upp till 500kr
  • Insättning 3 – 25% upp till 1000kr
  • Insättning 4 – 125% upp till 1000kr
  • Den totala välkomstbonusen är alltså 3500kr + 120 freespins

Himmelska erbjudande varje vecka

Just nu har Mr Green riktigt bra erbjudande varje vecka i deras Himmelska erbjudande. Där kan du hämta hem extra freespins, vara med i Pengaregn där det regnar kontanter in på ditt spelkonto och när helgen kommer är det casino turnering med härliga kontantpriser. Som du förstår så är det något på gång nästan jämt hos Mr Green så du behöver inte sitta sysslolös.

Vi önskar dej lycka till i spelen och en fortsatt bra vecka!