Vinn ett fint köksset mellan 9-15 februari + lyxkryssning

Vad sägs om en lyxkryssning i medelhavet? Det lottar Paf ut varje tisdag fram till den 24 februari. Dessutom kan du nu vinna ett köksset på 9 delar mellan den 9-15 februari. Visst är det härligt att laga mat med helt nya köksgrejer! Det kommer att lottas ut två stycken. Du som är ny hos Paf får 120 free spins (20 direkt), mer om välkomstbonusen längre ner i texten.

köksset

Köksset och lyxkryssning

I paketet ligger:

  • Hackman Hard Face stekpanna på 28cm
  • Hackman Hard Face kastrull på 4.5l
  • Arabia Uunikokki rund 1.5l
  • Uunikokki på 2l
  • Uunikokki på 2l, avlång (detta är alltså ungsformar)
  • Fiskars sprättskydd
  • Visp, stekspade och slev!

Ja just, det lottas även ut 20 euro i spelpengar till 5 deltagare!

För att vara med i tävlingen om ett nytt köksset måste du vara en aktiv medlem hos Paf. Att vara aktiv spelare hos Paf innebär att du spelat för riktiga pengar någon gång de senaste 3 månaderna. Anmäl dig och spela valfritt bingo för riktiga pengar under perioden 9-15 februari.

Nästa kampanj är mellan den 16 – 22 februari, glöm inte kika in här för att få reda på vad som gömmer sig där!

Bingo Ahoy! En massa skoj – vinn lyxkryssning

Sugen på att lyxkryssa på Medelhavet? Jag kan tänka mig att du är det! Spela Bingo with Friends varje tisdag fram till den 24 februari och var med i utlottningen om att få hänga på. I priset ingår en fin hytt för två, med balkong till och med! På fartyget kan ni njuta av riktigt god mat, högklassig underhållning, shopping och massor annat kul. Fartyget tar oss till tre fantastiska städer, Barcelona, Rom och Neapel. Inte så tokigt, va? Dessutom kan du spela bingo ombord, med en rekordpott på 25 000 EURO!

lyxkryssning

För att vara med i utlottningen – gör så här
Anmäl dig med ett litet klick! Spela Paf Bingo with Friends för en valfri summan en eller flera tisdagar fram till den 24 februari. Varje tisdag lottas det ut:
1. En lyxkryssning i Medelhavet för två (avresa/hemkomst 18 – 24/5 2015)
2. 25 gratis bingobrickor till Bingo with Friends.

Välkomstbonus hos Paf

Nya vänner hälsas välkomna med en fin välkomstbonus. Direkt vid registrering får du 20 free spins på Mega Fortune Dreams, ingen insättning krävs alltså. Dessa spins har ett värde av €0.20 per styck och ett omsättningskrav på 30x.

När du har gjort din första insättning får du ytterligare 100 free spins. Denna gången får du dom på Immortal Romance. Dessa spins har ett värde på €0.30 och ett omsättningskrav på 1x, alltså nästan utan omsättningskrav.

Pafs välkomstbonus gäller endast för Svenska spelare och dina freespins måste du spela inom 7 dagar annars förverkas dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *