Vinn fina prylar hos Paf i påsk – Leta påskägg tävla gratis

Leta påskägg – Tävla gratis – Nu kan du vinna fina prylar hos Paf hela påskhelgen. Det enda du behöver göra är att leta upp guldägget som Paf har gömt någonstans på deras sida.

påskägg

Leta påskägg och vinn fina prylar

Det finns flera påskägg på Pafs sida och om du inte hittar guldägget direkt så får du ledtrådar när du hittar dom andra påskäggen. Totalt 4 påskägg har Paf gömt och vi kan avslöja att äggen är ganska lätta att hitta eftersom dom är ganska stora.

När du hittar guldägget så klicka bara på ägget så är du med och tävlar. Var uppmärksam på att det står under ägget att du är med i tävlingen när du har klickat på det. Vinsterna är riktigt fina och inte nog med att du vinner två paket, alltså ett paket till dej och ett paket till din vän. Detta kan du vinna:

  1. 2 st. Xbox One + spelet FIFA 2014
  2. 2 st. Nokia Lumia 1320

Tävlingsvinnarna presenterar Paf under fliken “tävlingsvinnare” på Club Paf sidan. Du tävlar helt gratis och det enda Paf kräver är att du spelat för riktiga pengar hos dom de senaste tre månaderna. Är du ny spelare så måste du alltså först göra en insättning, mer om Pafs välkomstbonus nedan.

Få 20 free spins utan insättningskrav

Är du ny spelare hos Paf får du 20 free spins på Hall of Gods utan krav på insättning när du skapat ett spelkonto. Du behöver alltså inte göra någon insättning för att få dessa freespins.

När du gjort din första insättning så får du ytterligare 30 free spins och denna gången på Pafs egenutvecklade spelautomat Legends of the Colosseum. Dessa freespins är utan omsättningskrav, så det du vinner kan du göra vad du vill med. Detta är ett exklusivt erbjudande till våra besökare därför kan du inte hitta någon info om dessa 30 freespin på Paf sida.

  • Läs mer om Paf här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *