Vinn lyxig resa till Italien med Club Paf

Tävla med Club Paf – Det antika Rom är känt för sina ärorika slagskämpar, storslagna fester och sin extravaganta underhållning. Colosseum allra bästa gladiatorer var sin tids atleter och superstjärnor och firades därefter. Den här våren kan du få ta del av gladiatorernas Italien tillsammans med Club Paf under en oförglömlig resa till den eviga staden med omnejd.

club paf

Upptäck Colosseum och dess legender med Club Paf

22 spelare kommer att vinna denna lyxiga resa med Club Paf. Upplev den Italienska våren mellan den 14-18 maj 2014 tillsammans med svensk-italienska och före detta proffsboxaren Paolo Roberto. Ni kommer att upptäcka Rom och Kampanien tillsammans, det ligger mitt i hjärtat av ett vårblomstrande Italien.

Romersk fest på Paf

Vi hoppas att du inte har missat Pafs senaste kampanj i Legends of Colosseum, där man kan vinna en mat-resa för två till Italien. Under vistelsen kommer man också att få möjligheten att tränas i både styrka och matlagning av självaste Paulo Roberto. Allt i Italiensk anda!

Vill du ta med dig en vän till Italien i vår? Resan är nämligen för två personer. Anmäl dig och spela på spelautomaten Legends of Colosseum. Du kan vara med mellan 18-28 mars och du är med i utlottningen varje dag du anmält dig och spelat.

Club Paf lottar ut två resor för två personer dagligen. Vinnarna publiceras på Pafs sajt, både på kampanjsidan och under fliken “Tävlingsvinnare” på Club Paf.

Legends of Colosseum

Paolo Roberto

Paolo Roberto är en svensk-italiensk kändis och före detta proffsboxare. Han är programledare, föreläsare och har skrivit böcker om både träning och medelhavs inspirerad matlagning. Under vår Italienresa bjuder Paolo på ett träningspass varje dag före frukost för att vi ska starta dagen på bästa sätt. Han är dessutom vår guide i en värld av vingårdar och vi får lära oss att pressa olivolja och lag.

Rom och Kampanien

Vi går i gladiatorernas fotspår och upptäcker Rom och Kampanien på en oförglömlig resa till Italien. I Rom bor vi på Hotel Imperiale som ligger på Via Veneto med utsikt över Baberinitorget. På promenad avstånd från det lyxiga hotellet ligger flera av Roms mest berömda sevärdheter, exempelvis Spanska Trappan och Trevi-fontänen. I det vackra Kampanien bor vi på Grand Hotel Telese nära nationalparken Mateses grönskande berg och dalar och de bildsköna byarna Cerreto Sannita, San Lorenzello, Cusano Mutri och Pietraroja.

Välkomstbonus

Alla nya spelare hos Paf får totalt 50 free spins. Du får direkt 20 free spins direkt på Hall of Gods när du skapat ett spelkonto hos Paf. När du gör din första insättning så får du ytterligare 30 free spins på Legends of the Colosseum, en unik spelautomat du bara hittar på Paf.

Dessa 30 free spins är ett exklusivt erbjudande endast för våra besökare och därför kan du inte hitta någon information om det på Pafs sajt. Dessutom är det inga omsättningskrav på dessa 30 freespins, det du vinner behåller du.

  1. Skapa spelkonto hos Paf
  2. Du får 20 freespins direkt (utan krav på insättning)
  3. Gör din första insättning
  4. Du får ytterligare 30 freespins
  5. Du har nu totalt 50 freespins
  • Läs mer om Paf här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *