Vinn resa till Val Thorens eller en iPad hos Maria i december

Vinn resa –  Maria kommer att ge bort en resa för två till Val Thorens i Franska alperna och inte nog med det, varje vecka lottas en iPad Mini ut. Hela december 2014 pågår denna tävling som egentligen är ett lotteri och vinnarna dras slumpmässigt så alla har samma chans att vinna.

Är du ny hos Maria så kan du också vara med i denna utlottningen men först måste du hämta hem din välkomstbonus som ger nya spelare 150 freespins (20 direkt) på Starburst, 1000 kronor i bonus + 50 kronor i bingobonus (ingen insättning krävs). Mer om detta längre ner i texten.

vinn resa

Vinn resa eller iPad så här

För att vinna resan till Val Thorens behöver du bara spela på Marias nya Merry Xmas slot i december. För varje 200 kronor du spelar på denna slot mellan 1-31 december så får du en lott och du kan samla obegränsat med lotter. Du kan även spela för bonuspengar, det räknas också och du kan spela både på datorn och i Marias mobilcasino. Vinnaren dras den 9 januari och detta är en slumpmässig dragning och vem som helst kan alltså vinna, men ju fler lotter du har ju större chans, men fakta kvarstår, endast en ska vinna, är det du?

Winter Wonderland paketet innehåller detta:

  1. Flyg tur och retur och busstransfer för 2 personer.
  2. Du kan välja avgång mellan februari och mars 2015.
  3. 7 nätter på hotell Altapura, ett 5-stjärnigt lyxigt hotell, frukost och middag ingår varje dag.
  4. Efter en dag i backen kan du besöka hotellets spa och koppla av i jacuzzin.
  5. Gold Ski-paket som inkluderar 6 dagars liftkort för två och ger dej tillgång till hela Les Trois Vallées plus bästa skidutrustningen under hela vistelsen.
  6. Hela 10.000 kronor i fickpengar som du kan spendera hur du vill.

Vinn iPad Mini varje vecka i december

Varje vecka under hela december så kommer en iPad Mini att lottas ut helt slumpmässigt. För att ha chans på en iPad Mini och vara med i dragningen så ska du spela för 500 kronor eller mer på sloten Merry Xmas. Både riktiga pengar och bonus pengar räknas och du kan spela både på datorn och mobilen. Dragningarna för december är följande datum: 8 december, 15 december, 22 december och den 29 december.

Välkomstbonus hos Maria

Nya spelare hälsas välkomna med 20 freespins på Starburst, ingen insättning krävs, dessa får du så fort du skapat ett spelkonto. Väljer du att göra en insättning så får du ytterligare 130 freespins på Starburst. Du får dessutom 100% bonus upp till 1000 kronor på den första insättningen du gör hos Maria.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *