100.000 freespins & resa till Hawaii delas ut hos Mr Green

Det är dags för tävling hos Mr Green, sin vana trogen är gentlemannen Mr Green generös. Hela 100.000 freespins och en VIP resa till Hawaii, värde 70.000kr ska delas ut. Denna kampanjen är i samband med det nya spelet Aloha! Cluster Pays™. Denna kampanjen pågår från den 22 mars och fram till den 29 mars klockan 23:59.

Notera att vi informerar om denna kampanjen idag söndag 20 mars men tävlingen börjar nu på tisdag den 22 mars!

Prova Mr Green gratis med 20 freeespins, du får dessa direkt vid registrering. Trivs du hos Mr Green så får du 3500kr i bonusar och ytterligare 100 freespins när du gör din första insättning. Att registrera spelkonto är gratis och går på någon minut, så, vad väntar du på? Hämta dina gratis spins redan nu!

resa till Hawaii

Så här vinner du en resa till Hawaii & 100.000 freespins

Det är mycket enkelt att få chans att vinna en lyxig VIP resa till Hawaii, mångas drömresa eller din del av 100.000 freespins. Du ska samla på lotter och för varje 20 spins på Aloha! Cluster Pays™ du spelar så får du en lott till utlottningen av resan till Hawaii och en lott till utlottningen av 100.000 freespins. Kampanjperioden är alltså mellan den 22-29 mars.

Aloha! Cluster Pays™ är en ny spelautomat från NetEnt och längst ner på sidan får du en förhandstitt på detta nya spel, som ser riktigt spännande ut!

En lycklig vinnare vinner en lyxig VIP resa till Hawaii och 5000 lyckliga spelare ska dela på 100.000 freespins. Samtliga freespins får du på Aloha! Cluster Pays™. Dragningen sker slumpmässigt och arrangeras av NetEnt den 30 mars 2016.

Resan till Hawaii innehåller detta:

VIP resa till Hawaii är för två personer och den har ett värde av 70.000kr (inklusive 10.000kr i fickpengar). Detta ingår:

  • Flyg tur och retur från Europa till Honolulu
  • Privat transfer till och från flygplatsen på Hawaii
  • 7 dagar på fyrstjärnigt hotell i Luana Waikiki
  • Snorkeltur på Katamaran i Turtle Canyoun, professionell guide, drinkar, lunch och utrustning
  • En undervisningstimme för surfning på Waikiki beach

Bra att veta: Vinnaren måste utnyttja resan inom sex månader efter att kampanjen är slut. Åldersgräns för resan är 21 år, dock är det godkänt att vara under 21 år om vinnaren är förälder/målsman till vederbörande.

Var med och fira lanseringen av Aloha! Cluster Pays™ hos Mr Green och ha chans att vinna en lyxig VIP resa till Hawaii plus mängder med freespins. Enklare kan det inte bli att få komma iväg på en drömresa, kom ihåg att det är ett slumpmässigt lotteri och alla har alltså samma chans att vinna!

Vi på Free spins today önskar dej ett stort lycka till och en trevlig påskvecka!