Det blir saftiga vinster i Bethards påskäggjakt denna veckan

När BetHard casino firar påsk gör dom det med bravur och detta året med Påskäggjakt! Med start från och med måndagen den 21:a mars till och med påskens slutspurt den 27:e mars, ska den osannolika summan på 100.000 free spins och 100.000kr delas ut till flertalet spelare!

Ny hos Bethard? Då får du en riktigt bra start, direkt får du 80 freespins utan insättning. När du gör din första insättning så dubblar dom den upp till 5000kr plus att du får ytterligare 100 freespins!

påskäggjakt

Så här går Bethards påskäggjakt till

Hur går då påskäggjakten till, undrar du. Jo, under dessa dagar kommer du samla på dig så många påskägg som möjligt för chansen till att just ditt namn ska dras under dragningen.

För varje 10kr du omsätter i BetHards noga utvalda spelmix får du 1 påskägg och är därmed ett steg närmre vinst. Med andra ord – ju mer du spelar, desto större chans att vinna!

De fyra första dagarna (måndag-torsdag 21-24 mars) kommer 20 vinnare per dag att koras. Förste pristagaren samtliga dagar får kamma hem en summa på hela 10.000kr medan resterande 19 vinnare får ett pris på mellan 100 free spins upp till 5000kr. Bättre start på veckan än så är storslaget, men helgens överraskningar bjuder otroligt nog på ännu mer lyx!

När långfredagen är kommen slår BetHard till med ännu större prissummor till ett ännu större antal spelare. Långfredagen, påskafton och påskdagen kommer nämligen kora 50 stycken spelare dagligen istället för 20 stycken, och dessutom ligger första priset här på en betydligt högre summa på hela 15.000kr!

Är du fortfarande inte ”trött” på att fira påsk hos BetHard kommer du dagligen hela veckan ut kunna få ett visst antal free spins beroende på vilken insättning du gör. Vi har med andra ord en fullspäckad påskvecka framför oss på BetHard, så surfa in på BetHard redan nu för ytterligare information om påskäggsjakten.

Du vet väl att de flesta freespins hos Bethard är omsättningsfria. Det brukar framgå tydligt men kika i villkoren för att vara säker. Omsättningsfria free spins är detsamma som äkta freespins, vilket innebär att vinsterna från freespins är kontanta pengar!

Gänget på Free spins today önskar dej en Glad Påsk och lycka till!